søndag den 5. maj 2019

Enkle negle designs for begyndere


Du behøver ikke at være en fantastisk kunstner at være i stand til at skabe søm designs på din egen! Det er en af de hotteste trends i dag, som en masse kvinder slentre ned ad gaderne med deres søde designs. Det er nu en trend, der har spredt sig som en løbeild over hele verden! Du behøver ikke at bruge en masse penge på at gå til en neglesalon og have en professionel gøre et bestemt design for dig, som med en lille indsats, kan du gøre det på egen hånd! Hvis du ikke er rigtig alt for sikker på om den slags designs, som du skal gøre på dig selv, og du er ny på dette, her er nogle awesome og enkle negle designs, som du kan prøve:

Tilfældige linjer

Åh, er ikke linjer den letteste ting at tegne? Deres abstrakte natur gør dem til den nemmeste og mest enkle søm design, som du kan gøre på din egen, hvilket gør det perfekt for begyndere. Hvis du ikke har prøvet dette før, så bør du helt sikkert overveje at fokusere først på at skabe tilfældige søm designlinjer. For at gøre dette, anvende et lag af polish til dine negle. Før du gør, skal du sørge for, at du har alle de rigtige værktøjer, der kan hjælpe dig med at designe, såsom negle kunst børster, duer, svamp, og neglelak selvfølgelig! Nu, når du har anvendt et lag af neglelak, er det tid til at gøre linjerne. Vælg en anden farve, der matcher grundfarven, og Anvend en simpel linje over den. Du er nødt til at sørge for, at det er tyndt og bruge kun lidt polsk, som du ikke ønsker, at at ende op med globs på din søm. Dine linjer skal altid være tynde. Det er muligt, at du ikke kan få dette rigtigt første gang, men det er OK. Så længe du holder på at prøve, vil du få hænge af det og vil finde det nemt med lidt øvelse.

Blomst design

En af de mest populære negle designs i dag er blomster. Dette er faktisk et godt udgangspunkt, hvis du er at designe dig selv. Hvordan man gør dette? Først og fremmest, du er nødt til at vælge dine farver, basen og farven på blomsterne. Placer den polske på din søm, og når du har gjort dette, er det tid til at skabe blomsterne ved at gøre flere dabs omkring den første, du har lavet. Der du går, har du lavet en blomst allerede! Du kan også bruge en tynd kunst børste eller en dotter til at skabe midten af blomsten.

Disse er de to enkleste designs, som du kan gøre ved dig selv. Forvent ikke et mesterværk med det samme, fordi det er muligt, at du kan rode op de første par gange. Må ikke bekymre dig, bare holde praktiserende og du vil få det rigtige på ingen tid. Den næste ting du ved, vil du være at skabe komplekse designs som dem, du aldrig kunne have forestillet sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar