mandag den 30. marts 2020

Hjemkomst Kjoler i 2020: Hvad er hot nu

Festen i 2020 kommer om hjørnet. Piger er alle spændende for denne store formelle begivenhed. Det er tid til at købe din drømmekjole og skabe det perfekte udseende. Vil du vide, hvad der er hot nu? Her vil du helt sikkert finde din bedste hjemkomst look og gøre dig skiller sig ud.


Sort & Hvid

Sort & hvid er altid klassisk valg hvert år. I 2020 designere 'landingsbaner, kan vi også finde den klassiske og trendy farve gå sammen med jordnøddesmør og gelé. Designere skabt forskellige stilarter for denne kombination: farve-blokering eller overlejringer, kan du finde denne kombination i næsten hvert snit. For at accessorize denne form for kjole, kan du vælge en fed farve til at lyse dit look.

Forskønnet hvid

For den klassiske hvide farve, dette års tendenser viser, at mere farverige udskrifter kan bruges til at undgå at have brudekjole look. For tilbehør, kan du nødt til at holde det simpelt. Vælg nogle neutrale farver som guld eller sølv til at komplimentere din kjole.

Tungmetal

Guld & sølv kjoler er en af de mest eftertragtede farve piger valgte i nogen form for lejligheder. Du kan nemt være centrum for festen og gøre et stort indtryk med en guld eller sølv kjole. Blændende guld & sølv farve selv smigrer alle slags hudtoner. For tilbehør, bare sørg for at de er alle omkring den samme tone.

Ocean-inspireret

Inspireret med sommerferien, er det ikke overraskende, at så mange havelementer vises i de kommende hjemkomst kjoler. Vælg en grundlæggende tone af blå eller grøn, tilføje en eller anden måde flæser og nogle pailletter sammen med en trompet hem. Du ville helt sikkert se frisk og sød. En skal eller andet tilbehør til havdyr ville gøre dit udseende perfekt.

Pastel

Pastel kjoler bringe en romantisk følelse. De er perfekte til alle formelle lejligheder. Mynte eller pink pastelfarvede kjoler kan nemt vise din følsomhed. For at fremhæve en pastel kjole, kan du vælge det tilbehør, der er mørkere end din kjole.

Rød

Rød er en anden klassisk farve ligesom sort eller hvid. Men du bør finde ud af, hvilken tone af rød, der bedst smigrer din hud. Når du får den rigtige røde tone, vil du opdage, at der altid er en bedste kjole derude. Rød går perfekt med sort. Så vælge nogle sorte tilbehør ville aldrig gå galt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar