søndag den 26. april 2020

Hvordan til at klæde sig ordentligt for en formel fest

Hver pige ønsker at fange opmærksomhed tilskuere, mens de deltager i en fest eller begivenhed. En pige har også muligheder for at vælge mellem en række kjoler, tilbehør og smykker til at supplere karakteren af indsamlingen. Dresscode for hver formel begivenhed varierer fra andre. Nogle formelle begivenheder kræver gæster til at bære formelle eller semiformal kjoler. Samtidig er sort slips eller hvidslips obligatorisk for visse formelle begivenheder. Det er en god idé at læse den formelle part invitation til at forstå den nødvendige dress code. Hvis invitationen ikke nævner nogen dress code, bliver det vigtigt at vælge den kjole ved at holde sig for øje en række retningslinjer.


Find ud af, hvilken type hændelse der er:
Ofte invitationen til en formel begivenhed nævner dress code. Men dress codes varierer fra den ene formelle begivenhed til den anden. Mens du deltager i en hvid-slips begivenhed, kan du bære en fuld længde aften kjole. Men du er nødt til at bære en elegant cocktail kjole eller en fuld længde aften kjole, mens deltage i en sort slips begivenhed. Hvis arrangementet er sort slips valgfri, kan du vælge fra dressy cocktail kjole, fuld længde aften kjole eller formelle adskiller uden bukser. Men du skal også bære specielt designet formel cocktailkjole, hvis du deltager i et cocktailparty.

Overvej længde og stof af kjolen:
Mens du evaluerer de formelle kjoler, skal du koncentrere dig om kvaliteten af stoffet, og sikre, at det ser anderledes ud end din daglige slid. Det er en god idé at bestemme stoffet baseret på dets glans og tekstur. Svarende til stoffet, skal du også være opmærksom på detaljerne i byggeriet. For eksempel skal du vælge en kjole med passende længde. Da begivenheden er formel, skal du undgå at bære en kjole, der afslører for meget kavalergang. Også, kan hem af nederdelen ikke gå ud over en til to inches over knæet. Du skal evaluere opførelsen af kjolen grundigt for at sikre, at den formelle part kjole ikke gør den forkerte erklæring.


Prøv den nye kjole ud:
Det er også vigtigt at vælge en kjole, der perfekt supplerer din figur og kropsform. Når du shortlist den formelle part kjoler, skal du prøve hver beklædningsgenstand. Du kan endda bede dine venner til at kontrollere pasformen af hver kjole. Du skal gå op en størrelse, hvis der er nogen krøller, bundter eller trække. Også, du skal være opmærksom på skuldersømmene, og sikre, at det forbliver på kanten af din skulder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar