torsdag den 5. august 2021

Introduksjon til brudekjole design og stiler

 Å gifte seg er et veldig viktig øyeblikk i noens liv. Dette er grunnen til at par liker å forberede seg på denne hendelsen intenst. Tro det eller ei, mange kvinner gir ikke mange tanker til stilen eller utformingen av brudekjolen.


Det er veldig viktig å vite det grunnleggende i dette aspektet, slik at du kan vite nøyaktig hvordan kjolen din skal se ut for denne spesielle dagen. Brudekjoler kommer i forskjellige farger, former, design og stiler. Hvis du ikke har nok kunnskap om emnet, kan du kaste bort tid og penger på å velge feil kjole. For å oppleve et perfekt bryllup med riktig kjole, må du derfor ta hensyn til noen få grunnleggende tips. Disse gjelder når det gjelder skumme markedet for riktig kjole. Noen av elementene som må inkluderes her er bodice, kjole hals, ermer eller form.



Halsen


Halsen på en kjole er en fantastisk måte å trekke oppmerksomhet på overkroppen. Dette vil hjelpe når det gjelder fotografering, fordi det vil vise frem halsen og vakre skuldre. Noen av eksemplene inkluderer bateau, kjæreste, grime, asymmetrisk, portrett, off-the-shoulder, strapless eller scoop.


Off-shoulder


Mange kvinner liker å gå for off-shoulder stil når det gjelder brudekjoler. I dette tilfellet er halsen under kragebenene og skuldrene. Videre er dette et design som trekker fokus på brudens nakke og skuldre. Brudekjolen som har en portretthalslinje er utmerket for de kvinnene som ønsker å fremheve kragebein og nakke, samtidig som de dekker overarmene. Ikke glem at en veldig populær stil er halterhalslinjen (stropper eller bånd).


Ermer


Kjolene som har ermer er laget for å beskytte brudene mot ulike værforhold. Noen av de mest tiltalende brudekjoler design er 3/4 ermer, t-skjorte, cap eller spaghetti stropper. T-skjortestilen er nesten universell, fordi den tillater designere å inkludere denne stilen til ulike typer brudekjoler. Dette gir bruden følelsen av komfort og tilbyr samtidig en god dekning for overarmssonen. Dette ville være det foretrukne valget av kvinnene som ikke er villige til å vise sine armer.


Brudekjolen bodice dekker hele overkroppsdelen av kjolen som inkluderer ermene, halsen og skjørtet på kjolen. Noen eksempler på ekstremt populær kjole bodice inkluderer korsett, grime, slipp midje, imperium, surplice, prinsesse-linje, tank og midriff. Sannsynligvis er du mer kjent med korsetttypen fordi den oftere ses i de historiske filmene. Den stramme bodice virkelig hjelper bruden skyve brystene, skaper illusjonen av en tinier midje.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar